Om B.E.S.T 24

Företaget startades år 2015 av Sammy Elmasry. Efter att ha jobbat inom olika branscher i flera år insåg han att marknaden var defekt och orättvis. De flesta arbeten betalades svart. Något som innebär att kunden inte är garanterad bra kvalité, arbetet var inte miljövänligt enligt de lagar och regler som finns, arbetarna hade dåliga rättigheter och arbetsplatsen var ofta ojämställd. Med de upplevelserna kom idén att starta en företag som står för ett rättvist arbete. Vi vill att kunderna ska känna sig säkra på en bra kvalitet som inte tummar på hållbarheten för samhället eller miljön. Det blev B.E.S.T. 24.

Vi arbetar alltid på ett miljövänligt sätt genom bland annat central återvinning och minimal el förbrukning. För att minska miljöfarliga utsläpp har vi fordon som delvis drivs av el.

Något som vi brinner lite extra för är jämställdhet. Vi vill uppmuntra kvinnor att ta för sig och känna sig motiverade till att jobba. Det är väldigt viktigt för oss att alla trivs och blir rättvist behandlade, oavsett kön.

Som anställd hos oss vill vi att du ska känna dig trygg, nöjd och glad. Därför ser vi som arbetsgivare alltid efter den enskilda individens behov och möjligheter. Vi är måna om att se till människan och inte kön, etnicitet eller hudfärg. Att våra anställda ska ha trygga avtal och bra löner är självklart för oss.

Nöjda och motiverade anställda bidrar till en förbättrad stämning på arbetsplatsen vilket ger arbetet ett bättre resultat som vi kan känna oss stolta över. Din upplevelse av arbetets gång är viktig för oss.

För att motverka skador på arbetsplatsen får våra anställda alltid en introduktionskurs om hur man jobbar på ett ergonomiskt korrekt sätt. För att förenkla för våra anställda har vi ett tekniskt hjälpmedel i form av en app där anställda kan nå oss dygnet runt, sjukanmäla sig och se sitt schema.

För att växa som företag och kunna garantera kunden bästa möjliga service får du öppet bedöma arbetet vi utfört i ditt hem. Detta ger oss möjlighet att upptäcka områden vi kan förbättra och kunden får möjlighet till ett oberoende omdöme att basera sitt beslut på.

Detta sker på våra sociala medier där alla avslutade jobb laddas upp för er att bedöma.

Best24 affärside är att underlätta för hushåll i och runtom Stockholm. Genom att samla alla hushållsnära tjänster på samma plattform sparar vi kunden tid. Vår strävan är att alla arbeten genomförs med bästa kvalitet till ett rimligt pris. Vi siktar på långvariga relationer med nöjda återkommande kunder. Därför finns vi alltid till hands när du behöver hjälp, dygnet runt!

Sammy har delvis fått sin erfarenhet genom hemsidan Hinnerdu som förmedlar alla sorters arbeten. Där kan kunden sedan betygsätta arbetet och lämna en kommentar. Det är med andra ord sammys kommentarer ni ser ovan. Om kunden varit nöjd med arbetet kan man lämna ett hjärta, de anställda listas sedan efter hur många hjärtan de samlat. Sammy tog sig snabbt till toppen och är idag störst på sidan.
» https://hinnerdu.se/sv-se/profil/sammy/