Referenser

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

12 502 kommentarer

 • Henrik Liljegren skriver:

  Bokade monteringshjälp för ett matbord av Best24 en lördag och de kunde komma efter bara ett par timmar; snabbt och mycket väl utfört arbete, mycket god service och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

 • Siw Westling skriver:

  Hej! Går det att skicka länken till min E-mail? Var skriver jag ner min recention! Jag är urbota dålig på datorer så jag vet inte. Och i i mobilen är det pyttesmått, så där ser man inte. Mvh Siw Westling

 • Siw Westling skriver:

  Hej igen! Jobbet utfördes till absolut nöjdhet kan jag säga. Sammy med kompanjon ringde mig när dom inte hittade upphämtnings-
  adressen i Skogås. Jag vet inte om jag är skyldig till att färden till fd ägaren av bäddsoffan blev fel. Det tog en halvtimme extra, som jag eg skulle ha betalat för men Sammy var juste nog att efterskänka beloppet – som jag inte vet vad det skulle ha blivit. Men min tanke är, utan att på något vis förringa Sammy och hans firma, att det bör åligga flyttfirman att ta reda på exakt var dom ska innan dom ger sig iväg – och inte behöva leta sig fram. Den kostnaden tycker jag inte känns relevant att påföra kunden – i det här fallet jag, Siw W. Men Sammy sá att jag inte behövde betala. Nästa gång jag behöver en flyttfirma ska jag absolut kontakta Sammy och B.E.S.T. 24 HB. Dom är jättebra. Så har jag själv fått lite mer inblick i flyttfirmornas ”mysterium”.

 • Maria skriver:

  Sammy och hans kollega flyttade två soffor åt mig idag. Ena soffan designsoffa i läder. De var mycket proffsiga ich försiktiga trots mpnga trappor upp och ned. Trevliga och positiva. Jag ringer dem definitivt nästa gång vi behöver hjälp! Nöjd kund!

 • Cecilia Hallander skriver:

  Jag är så nöjd över att jag anlitade B.E.S.T.24.
  De monterade ihop ett skrivbord och en tv-bänk snabbt och smidigt. Fick även hjälp med att installera nya teven.
  Så glad! Kommer anlita Sammy och hans kollegor igen. Kan varmt rekommenderas!
  Mvh Cecilia

 • Ulla skriver:

  Snabb återkoppling efter jag kontaktat best24. Fick mycket bra hjälp med bortforsling av till ÅVC. Jättetrevligt bemötande av Sammy och kollega. Rekommenderar varmt detta företag.

 • Irene larsson skriver:

  Jätte bra vi tackar så mycket för snabb och trevlig hjälp. Rekommendera er gärna.

 • Mr Athony skriver:

  Bra dag alla

  Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon ekonomisk röra eller behöver du medel för att starta upp ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta en fin liten skala och medelstoraföretag? Har du en låg kredit värdering och du har svårt att få kapital lån från lokala banker och andra finansinstitut?. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: gorgefaith8@gmail.com

  belopp som behövs, varaktighet för att betala tillbaka lån, din e-postadress och plats och du kommer att
  kontaktas av låne företaget.

  Företagstjänster omfattar följande:

  * Personliga lån (Secure och oprioriterade):
  * Lån för företag (Secure och oprioriterade):
  * Studielån:
  * Skuldkonsolideringslån:
  * Kombinations lån:
  * Bygg-lån:
  * Bostadslån:
  * Auto lån:
  * Hypotekslån:
  * Business lån:

  Vi ger ut personliga lån på intervallet $1000 till $500000 medan Business
  Lånen ges ut från intervallet $10000 till $50000000 och detta lån
  ges ut till individer från 1 till 20 års löptid.

 • Tove skriver:

  Vi fick hjälp att flytta vår stora och tunga soffa från ett förråd på annan adress till vår lägenhet på 2 trappor utan hiss. Snabbt, trevligt och väl genomfört arbete. Kommer definitivt att ta hjälp av Best24 nästa gång vi behöver hjälp med flytt! Rekommenderas!

 • Michael Johansson skriver:

  Dom kom när dom sa att dom skulle komma. Gott humör och inga problem.

 • Hisham badawi skriver:

  Hej!
  Jag bokade best 24 då jag beställt ett helt nytt vardags rum som inkluderar soffa, säng, soffbord, tv bord osv! Jag fick ett trevlig bemötande och en riktigt fint vardags rum, otroligt professionella och snabba! 10/10 tack återigen för all hjälp! Mvh Badawi

 • Mikaela skriver:

  Best24 har fixat en riktigt fin renovering i mitt vardagsrum och kök. Blev otroligt nöjd över resultatet och hur noga och prisvärda dom är. Rekomdenarer stort att anlita best24!

  / nöjd kund

 • Lena skriver:

  Fick snabb och trevlig hjälp att transportera bort och slänga gamla tunga möbler.

 • Hans Janlinder skriver:

  Vi beställde montering av sex köksstolar som vi gamlingar beställt på nätet. BEST 24 Kom dagen efter och monterade snabbt och effektivt våra stolar. Trevlig stämning och trevligt bemötande. Vi blev mycket nöjda och glada och kommer att anlita BEST 24 även i framtiden när vi behöver hjälp.

 • Venkat skriver:

  Good move service, appreciate the good work by both the members. The only improvement aspect that I see is the cost of move is higher compared to the market price

 • Emelie skriver:

  Fick hjälp med att transportera en soffa jag köpt på blocket. Allt gick väldigt smidigt! Trevliga och lätta att ha att göra med, rekommenderas!!

 • Antti skriver:

  Jag beställde monteringshjälp i fredags. Två B.E.S.T. 24 medarbetare kom redan samma dag. De var duktiga och trevliga.
  Det hela var billigt, effektivt, skickligt och tryggt. Vid behov kommer jag att anlita B.E.S.T.24 igen.

  Antti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *